Johtaminen

Johtaminen on palvelua

Johtaminen on toimintaa, jossa ihmiset saadaan työskentelemään yhdessä sovittujen päämäärien ja tavoitteiden mukaisesti. Tämän osion myötä valmennettavat oppivat muistamaan, että johtaminen on ennen muuta palvelutehtävä. Hyvän johtamisen seurauksena kaikki yrtyksen välttämättömät tehtävät tulevat hoidetuksi fiksusti, taloudellisesti – kiireettömän tehokkaasti.

Johtamistaitoja tarvitsevat luonnollisesti yrityksen johto ja esimiehet, mutta yhtä tärkeää on valmentaa henkilöstöä työskentelemään hyvin johdettuina. Johtaminen jos mikä on yhteispeliä. Kaiken lisäksi ammattimainen johtaminen on hauskaa; se varmistaa jokaisen arjen mielekkyyden.

Palvelumme muodot

* johtamisvalmennus asiakkaalle sopivassa muodossa ja asiakkaan toivomalla intensiteetillä

* vuokrajohtajana työskentely

* hallituksen tai advisory boardin jäsenenä työskentely

Kaikissa tapauksissa tukeudumme moderneihin, koeteltuihin verkon kautta operoitaviin työtiloihin, mikä mahdollistaa juohevan yhteydenpidon ja varmistaa kehittämistoimien hyvän tuottavuuden.

Hyvä tulos, parempi mieli

Määräaikaishuollon paikka ?

Jokaisessa liiketoiminnassa on haasteensa, mutta toistuvasti samat pulmat saattavat merkitä sitä, että yrityksesi toiminnot kaipaavat määräaikaishuoltoa. Autoistakin tarkistetaan säännöllisesti voitelujärjestelmä, jarrupalat, mekaaninen ajovakaus ja ilmansuodattimien kunto. Samalla tavalla on tärkeätä…

Johtamisen kulmakivistä

1. Määritelmä Rauhanajan siviiliorganisaatioissa, suomalaisessa ja länsimaisessa kulttuuriympäristössä johtamiseen pätee seuraava määritelmä: Johtaminen on toimintaa, jonka avulla yksilöt ja ryhmät saadaan työskentelemään tuloksellisesti yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Se siis on…

Kysy lisää

Haluaisitteko onnistua paremmin työssänne ja keskustella aiheesta lisää? Ota yhteyttä. Soita tai lähetä sähköpostia.